FAQ

We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet bij, bel of mail ons dan even.

Doet het laten zetten van een tatoeage pijn?

Bij het tatoeëren doorboort de naald de huid. Dit voel je. De pijngrens is per persoon verschillend. Ook zijn sommige plekken gevoeliger dan andere. Vaak is de angst voor de pijn groter dan de pijn zelf. Er is nog nooit iemand in huilen uitgebarsten tijdens het zetten van de tatoeage, dus we denken dat je het wel aan kunt.

Wat kost een tatoeage?

De prijs van een tatoeage is afhankelijk van verschillende factoren. Hierbij kun je denken aan de complexiteit van het ontwerp, plaats op het lichaam, details en de grootte. Een tatoeage bij ons kost minimaal € 100,-, dat is ons starttarief. Kijk voor meer informatie op Tattoeage prijzen.

 Tatoeëren jullie met witte inkt?

Nee dat doen we niet. Witte inkt slaat al in korte tijd geel uit. Plaatjes op internet zijn vaak van vers gezette stukken waardoor het er heel mooi uit ziet, maar binnen een mum van tijd is de tatoeage niet meer wat je voor ogen had.

Tatoeëren jullie op vingers, handen en voeten?

Ja, dat doen we. Er zitten wel wat kanttekeningen aan. Bij personen onder de 18 tatoeëren we niet op handen, polsen en andere in het oogspringende plaatsen. De zijkant van de handen en voeten raden we sterk af. Dit zijn oppervlakken die veel wrijving hebben met andere oppervlakken (zoals je schoen) waardoor je tatoeage binnen een aantal maanden helemaal vervaagd kan zijn. Vingertatoeages zijn relatief dure tatoeages. Om te zetten, maar ook omdat je ze vaker bij moet werken aangezien vingertatoeages ook sneller vervagen. Onze service biedt je eenmaal kosteloos bijwerken, daarna betaal je voor het bijwerken minimaal het starttarief.

Kan ik bij jullie met pin betalen?

Ja, bij ons kun je met pin betalen.

Geen antwoord op jouw vraag gekregen? Bel of mail ons dan even.