Tatoeëren

Hoe kies je een ontwerp voor je tattoo?

Sommige mensen weten precies wat voor een tattoo ze willen en soms hebben mensen alleen een idee of gedachte in hun hoofd. We kunnen jouw idee uitwerken of je kunt kiezen uit de ontwerpen die we al klaar hebben liggen. En als het nodig is helpen we je hierbij graag.

Ga naar Ontwerp kiezen

De eerste tatoeëer afspraak

Lees hoe de eerste afspraak eruit ziet. Hoe bereid je je voor? Wat moet je meebrengen? Wat moet je doen tijdens het zetten van de tattoo? En hoe zit het met controle, verzorging en het bijwerken van je nieuwe tattoo?

Ga naar De eerste tatoeëer afspraak

Wat kost een tattoo?

Er zijn veel factoren die de prijs van een tattoo bepalen. Lees welke en hoe je de prijs van je nieuwe tattoo komt te weten.

Ga naar Prijzen

Verzorging van je nieuwe tattoo

Een nieuwe tatoeage is vergelijkbaar met een schaafwond. Persoonlijke hygiëne is tijdens het genezingsproces daarom noodzakelijk. Hoe maak je de tattoo schoon? En wat moet je niet doen tijdens het genezingsproces?

Gan naar Verzorging

De risico’s van een tatoeage en onze goede hygiëne

Het aanbrengen van tatoeages brengt risico’s met zich mee. Dutch Harbour heeft een officiële tattoo vergunning. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Hoe zorgen we ervoor dat we hygiënisch werken? Welke rol speelt jouw conditie? En wanneer zetten we geen tattoo?

Ga naar Risico’s en hygiëne

FAQ

Overzicht van de meest gestelde vragen aan ons team.

Ga naar FAQ